Monday, March 12, 2007

Hyvät tavat kaunistavat :P

Tarkkaavaisimmat huomasivat, että tästä välistä häipyi ylläpitäjän avustuksella yksi postaus bittiavaruuteen. Postauksien poistelu ei varmaankaan ole hyvän tavan mukaista. Toisaalta, eipä ollut postauskaan hyvän tavan mukainen. Eikä edes hauska. Joten mitäpä sitä säilyttelemään.

No niin! Että mitäpä sitä muuta. Olen miettinyt, että viimeisistä DocMartensseistani alkaa olla 10 vuotta aikaa. Viimeisen vuoden mittaan olen vähän hiplaillut punaisia maihareita kaupoissa. Että olisiko niiden aika taas.

Viimeisin Image kyllä liputtaa Lontoo/pop-muotijutussaan Docmartenssien puolesta. (Saman lehden mäkihyppy/afterski-muotijuttu on muuten aivan kipeän hauska. Vaikka muoti itse jaksaa usein naurattaa, miksi muotijutut naurattavat niin harvoin?)

Jatkan harkintaa.

2 comments:

Anonymous said...

Jos en ihan väärin muista, niin hävinnyt postaus koski vaalimainontaa. Ok, siitä youtubessa pyörineen maahanmuuttajapätkän julkaisemisesta nyt voi olla montaa mieltä. Lähinnä sillä perusteella, että se ei ollut kokoomuksen vaalimainontaa. Mutta noin muuten, missä se asiattomuus postauksessasi oli? Onko asiatonta huomauttaa siitä, että siinä vaiheessa kun alkaa mankua toisten mainoksista, oma takapiha voisi olla edes jotenkin kunnossa? Tässä punikkila-sekametelisoppa -vaalimainontailmastossa SAK:n mainos ei ollut mitenkään poikkeuksellisen törkeä. Eri asia sitten, kannattiko kokoomuksen peliin lähteä mukaan. Ja olisiko kaikkien edes näin viime tingassa vaalien alla aika kääntää katse pois mainostoimistoista ja takaisin asioihin.
Semmoisia mietin.

Saija J.

NannaQ said...

Hei Saija J.,

Salon videopätkän linkittäminen blogiini oli se syy, miksi poistin sitten koko postauksen. Ehkä meni pesuvesi lapsen mukana, mutta se videonpätkä kun ei tosiaan sinänsä liittynyt Kåkååmuksen kampanjointiin (vaan ilmeisesti perussuomalaisen aktiivin yritelmään?). Tietysti hauskana ristiriitana voi pitää sitä, että yksi Suomen Toivoista olisi pohjalainen rasistista läppää heittävä poliisi. Mutta joo, pätkä ei edes ole hauska vaan säälittävä monellakin tapaa. En soisi, että kampanjointi menee tuohon suuntaan, enkä oikeastaan halua olla edistämässä sitä.

Ja olen täsmälleen samaa mieltä siitä, että mainonnasta räksyttämisen sijaan voisi voimavaroja ja palstamillejä käyttää rakentavamminkin. Vaikka keskittyä olennaisempiin asioihin.

Minä taas voisin keskittyä tässä blogissani ripsiväriasioihin. :P