Thursday, November 02, 2006

I <3 Marraskuu

Aloitin eilen juhlallisesti tipallisen marraskuun punaviinilasillisella jo virka-ajan sisäpuolella eli noin kello 15.59. En pidätellyt hymyä.

Ensipurasu oli palkitseva, joskaan ei ihan niin ekstaattinen kuin olisin odottanut.

Myöhemmät lasilliset nautittiin taidepörinän säestäessä viiltävää yhteiskunnallista pohdiskeluamme. (Külttüürivastaava iloitsee erityisesti käsiteinnovaatiosta randombylsiä.)

Eilen marraskuu näyttäytyi hetken siedettävänä, jopa poikkeuksellisen kiinnostavana (ollakseen kuitenkin marraskuu) ajanjaksona. Kuplivaisen kohottelussa oli uutuudenviehätystä ja odotettavissa olevat matkat nostavat mielialabarometrin lukemia. Tänään, to do -listan lyhentyessä hyvin hitaasti eikä edes erityisen varmasti, pohdiskelen kuitenkin ylenmääräisen punkun lipittelyn deletoimista "näin selviät marraskuusta hengissä" -strategiastani. Strategian painopistettä voisi edellisvuosien hyvien tulosten pohjalta siirtää punkku-suklaa sektorilta talviuinnin ja uudelleenelvytettävän harrastukseni, lumilautailun suuntaan.

Ennallaan pysynevät villasukkien aa) sekä määrällisesti että laadullisesti korkea taso ja bee) tehokas käyttöaste, iKean tuikkukynttilöiden tuhlailu, kauno- ja kioskikirjallisuuden preferoiminen sekä talviunisuutta suosiva kalenterintäyttö.

Nousussa: shoppailu ja matkailu - yhdessä ja/tai erikseen -täsmäaseet apatian ehkäisyssä. (Pitkän aikavälin tilastoja ei toistaiseksi saatavilla.) Bubbling under: kirkasvalolamppu - koska niitä saa nykyään myös nätteinä.

Raportoin tuloksista.

Lopuksi sisällöllinen uudistus, päivän/viikon sitaatti. Hyviä, kuten kauniita, oivaltavia tai absurdeja jyviä ja akanoita voi mielellään lähettää Külttüürivastaavan arkistoihin viestintävälineillä. (Ylläpito toivoo pääsevänsä käsiksi myös A:n sitaattiarkistoihin.) Tänään kauneutta:


Jos ei saakaan itseään niskasta kiinni, voi sentään ottaa itseään kädestä kiinni.
- Eeva-Kaarina Aronen, HS Kuukausiliite 28.10.

2 comments:

Arto J. Virtanen said...

Kävin katsomassa musiikkimakuasi. Hyvää kamaa! Tosin Oasis oli lipsahtanut epänormaalin alhaiselle sijalle..

Sitaatiksi tarjoan tuoretta absurdiutta Hesarista:

"Ansiotulolistan kärkipaikoilla paljon potkut saaneita pomoja"

Kannattava yritys palkitsee johtonsa. Joka on hoitanut tehtävänsä irtisanomisen ansaitsevalla tavalla.

NannaQ said...

Selittelen Oasiksen alhaista sijaa sillä, että pumppu on vakiintunut auto-iPodin soittolistaan, mikä ei tietenkään noissa listoissa näjy. Ja lohdutan sillä, että Definitely Maybe on siinä levypinossa, joka otettaisiin autiolle saarelle mukaan.

Ja sitaatissasi, (+jutussa) oli kyllä mielenkiintoista ristiriitaisuutta.