Tuesday, February 13, 2007

Nuo naiset villakangastakeissaan

Ollut tässä hiukka kiireisiä aikoja.

Menin eilen Helssingin Stökmännille töiden jälkeen. Yhtäkkiä tunsin outoa yhteenkuuluvuutta edustamani sukupuolen aikuisia ihmisiä kohtaan: kun voi päättää, mitä tekee, kävelee kaikista paikoista juuri Stokkalle, valitsee ruokalusikallisen verran ihmeitälupaavaa uute/nanoliposoidi/whatever -silmänympärysvoidetta stressinpoistoon, kello puoli viisi, työpäivän jälkeen, Stockmannin kosmetiikkaosaston lämpimässä hehkussa. Villakangastakissa. Olalla nahkainen käsilaukku.

Hämmentävää. Tätäkö tää nyt on.

Täydensin elämystä shoppaamalla myös kuohuviinipullon.

Sitten menin kotiin, keitin kahvia, laitoin Pixiesin täysille ja somistin villakangastakin rintamerkillä, jossa lukee Rock.

(ps. Se Nuxen Sérum Nirvanesque® Contour Des Yeux on muuten tosi hyvä ja se on niinku tarkotettu just kun alkaa olla First Wrinkles ja Expression Lines. Nih.)

2 comments:

Anonymous said...

Ai jaa, nytkö ollaan alamäen pohjalla, kun Nirvana on vaihtunut nirvanesqueen (aikuispiste!). Musta Pixiesin huudattaminen on kuitenkin hyvä vastadootti stockmann-aikuisuudelle. Ennen mun kosmetiikkanimisuokkareita oli ripsivärien nimet ("Lash Architect", haloo), mut ehkä hoitotuotteet on vielä hauskempia. Tjeu: Cliniquen "Anti-Gravity Firming Lift Cream". Tsih!

NannaQ said...

Hyvä Heidi,

heh, kauas on kyllä tultu Nirvanan ja löysien flanellipaitojen ajoista. (OnneX?)

Tilanne oli todellakin hämmentävä. Tuliko musta yksi niistä? Sitä paitsi kemppariosaston myyjättäret on musta olleet aina pelottavia. Jos niiltä kysyy suosituksia, onko vaarana, että alkaa näyttää sellaiselta kuin ne?

Ps. Keräilen niitä vihkosia, mitä kosmetiikkatuotteiden mukana tulee. Parhautta on ne! Unelmien duuni olisi ehkä olla kehittelemässä niitä tarinoita niihin vihkosiin. :D