Tuesday, October 24, 2006

Considerate creator



Tukevan lounaan jälkeisessä aivopäikkärimielentilassa ja yleisen lokakuutympääntymisen lomassa voi jälleen kerran tutustua tyypeistä mielenkiintoisimpaan, eli itseensä. PersonalDNA-saitin ansioksi laskettakoon positiivisuuksiin painottuvat ja mielialaa kohottavat loppuarviot, kuten:

Your imagination, confidence, willingness to explore, and appreciation of beauty make you a CREATOR. You are independent, and you enjoy your self-sufficiency.

Defying convention, you are very innovative, and you have a vivid imagination.

The look of things is important to you, and you have a keen eye for aesthetic beauty in multiple arenas.

You have a strong interest in what is new and exciting—and that includes forging ahead with new ideas, not simply discovering what is already out there.

Tässä vaiheessa suomalainen alkaa tietenkin punastella ja kiemurrella toimistotuolillaan, mutta väliä: tällaisena tympeän harmaana päivänä ansaitsen muutaman imartelun ja kehun, olkoonkin että ne tulevat joltain satunnaiselta intterwebin generaattorilta.


My Personal Dna Report

5 comments:

Piia said...

Heippa!

Hienoa, sullakin on blogi! Lisään sut heti listaani. Intoa työpäiviin ja lämmintä syksyä! Nähdään huomenna OSYn yhdistyksen kokouksessa!

NannaQ said...

Juu, epäilen tosin että tämä foorumi tulee keskittymään noutokahvien ja ripsivärien vertailuun ennemmin kuin poliittisesti päteviin tilannekatsauksiin :P :)

Johannes said...

Hahaa! Löysinpäs tännekin! Hienoa, että helsinkiläisetkin toverit vähitellen hivuttavat itseään blogien kiehtovaan maailmaan. Eli tervetuloa blogossfääriin minunkin puolestani.

NannaQ said...

Kiitos, toveri Erra :)

Ennustan että sitä tiiviimmin blogissani on päivityksiä kuta enemmän gradua pitäisi kirjoittaa :P

Johannes said...

Oikeus sijaistoimintoihin on toki mitä tärkein "perusoikeus" ;)